2014. december 6., szombat

Mozgalmas és izgalmas hét

Mozgalmas hetem lesz. Most erről írok Önöknek. A legfontosabb hogy december 10-re van kiírva a menyem szülni. Nem mondom, hogy nincs egyáltalán izgalom. Sokan mondják ez egy másik korszak kezdete. Nem tudom. Majd beszámolok róla. 
A következő – jóval kisebb jelentőségű dolog – a szintén december 10-én rendezendő „Presztízs Gála”. Az idei évben ismét jelöltek bennünket 2014 év Csongrád megye legjobb középvállalkozása címre. Ennek lesz a díjkiosztó gálája. Két éve is jelöltek voltunk, de akkor nem mi nyertünk. Ennél a díjnál nem úgy van, hogy a cég pályázik be az elismerésre, hanem van egy jelölő bizottság és az tesz több javaslatot a zsűrinek, mely dönt a díj odaítéléséről. Annyi információnk már van, hogy ismét a jelöltek között vagyunk. A Gála szerda este lesz. Én nagyon örülnék, ha fiam és menyem ott lenne az estélyen, de majd a pocaklakó eldönti, hogy Ő is úgy gondolja-e. 
A többi program eltörpül ezek mellett. Hétfőn MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) közgyűlés. Tagja voltam, és úgy tűnik tagja is maradok a kibővített elnökségnek, a K-Magyarországi Bizottságban. 
Ezenkívül most úton van 5 irányban adventi csoportunk és a jövő hét végén is indul három. Mindegyik csoport 3 napos programos van. Úgy tudom a pénteken induló Mézeskalásos-ra (ez megy Németországba) van még pár hely. 
Folytatva a sort a jövő hét végén van az évértékelő összejövetelünk. Most folynak az adatok összegzése, én is készülök a beszámolómmal. Úgy tűnik nem volt rossz évünk. A konkrétakról majd később írok. A napi munkafolyamatok nagy része a 2014 évi utak lezárása és a 2015-ös utak - de furcsa leírni (most volt amikor készültünk a 2000. évi szilveszteri PROKO Bálra – ez pedig már 15 éve :( )- szerkesztése, szállásainak lekötése, programjainak összeállítása. 
Jövő héten írok arról, hogy Ildikó nagymama lett-e :) és mi történt a Pesztizs Gálán.

Kívánom, hogy Önök is úgy ünnepeljenek mint a  Mikulás !


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése