2012. november 25., vasárnap

Újdonságok

Kezdenek kialakulni az új utak.
1. Lesz 5 napos "Észak- Olasz tóvidék" utunk, Garda-tó, Comói-tó, Lago Maggiore. Lesz benne hajózás (2 tavon is) és városlátogatás.
2. A veronai operaelőadás programon is változtatunk, hogy ha valaki ismét el akar jönni egy előadásra ne ugyanaz legyen a kiegészítő program mint idén. A  módosítás: Cremona, Parma, Mantova kirándulás lesz benne. Előadás tekintetében pedig várhatóan az Aida és a Nabucco.
3. Valószínűleg lesz Izland, várhatóan 6 - 7 napos és az ország ny-i és középső részét fogja érinteni.
4. Elképzelhető egy új orosz ajánlat. Repülővel Kijevig majd busz Moszkváig, ott is városnézés, majd repülővel haza.
5. Komoly változások lesznek az osztrák utaknál. Lesz egy túrázós a Silvretta környékén (Ny-Tirol) és többet átírunk, érdekesebbé teszünk (legalább is ez a célunk).
6, Minden tavalyi program maradt, de néhányat átírok, módosítok, az idegenvezetőkkel történt egyeztetések alapján.
7.Jó hír,  hogy biztos lesz olyan út melynek nem változik jövőre az ára.
Legközelebb írok néhány már fix útnak az indulási időpontját, hogy ha valaki tervezni szeretne, akkor tudjak segíteni neki.
Amivel problémában vagyok, hogy milyen utakat tervezzek május végére, június elejére, továbbá októberre és esetleg novemberre. Sajnos jövőre csak aug 20-a körül várható 4 napos ünnep. Se március 15 se okt. 23 nem lesz 4 napos ünnep, pedig arra lehetett sok ajánlatot csinálni.
Ha van ötletük szívesen veszem a segítséget.

Szépen telik az erdélyi Szilveszter. Már biztos, hogy elindul. Dobos Árpi, aki mindig szokta kísérni az erdélyi csoportokat, Ő lesz az idegenvezető rajta.

Még egy utolsó info. Dec közepén Siófokon lesz az év értékelő összejövetelünk. Ott szavazunk a legjobb képekre és ott sorsoljuk ki a beküldött véleménynyilvánító lapokból a 3 nyertest. Miért mondom ezt? Azért, mert ha valakinek van képe amit szeretne elküldeni, akkor SOS küldje.A dec. 8-i Adventen készülő képek még beküldhetőek, ha hétfőn vagy kedden feladják az info@prokotravel.hu címre. Csak olyan képet küldjenek, amelyet ha kiválasztunk betehetjük a katalógusunkba, vagy feltehetünk a web oldalunkra.

3 megjegyzés:

  1. Szeretném kérdezni hogy a túrázós Silvretta út hány napos lesz és melyik hónapban várható?
    szerintem május vége június eleje kedvező időpont lehet az olasz utakhoz,Szardinia,Szicilia vagy Korzika,esetleg Madeira.
    Kimondottan gasztronomiai utakat nem terveznek?
    Ahol a helyi ételek-italok bemutatásán lenne a hangsúly és a templom és városnézés csak kiegészités lenne

    VálaszTörlés
  2. Az általános iskolában a tavaszi szünet márc.28-április 1-ig lesz. Igaz akkor lesz húsvét, de sokan kirándulnak, vagyis nem töltik otthon az ünnepeket.
    Annak nagyon örülünk, ha korán kapunk időpontokat a nyári utakról, könnyebb az egyeztetés a családdal. Törzsutas

    VálaszTörlés
  3. 1. Silvretta 5 napos lesz. Ha jól emlékszem fejből; augusztusban lesz. Tavaszi időszakra: igen a mediterrán területek jöhetnek szóba, de az a baj, hogy a tavaszi utak lassan telnek.
    Gastró túrák. Volt próbálkozás: pl. 8 francia borvidék és látnivalók kapcsolódása (nem volt rá nagy érdeklődés). Ezért inkább a kulturális utak mellé fakultatív programként tesszük bele ezeket.
    2.Még karácsony elött szeretnék Önökkel egy időtáblázatot közölni. Ebben még nem lesznek árak.

    VálaszTörlés