2013. szeptember 22., vasárnap

Büszkeség

Lehet, hogy dicsekvésnek tűnik, de akkor is megosztom Önökkel a hírt.
Irodánk az országban egyetlen utazási irodaként a múlt héten Budapesten átvette a Fogyasztóvédelmi Hatóságtól a "Fogyasztóbarát vállalkozás" kitüntető címet.
A kitüntetés átvétele a Főigazgatótól



















Ez nemcsak azért dicsőség számunkra, mert nincs több utazási iroda, aki ebben a kitüntetésben részesült, hanem azért is mert - tudomásom szerint - mindössze 12 cég van aki ilyen kitüntetésben részesült eddig az egész országban.
Minden kitüntetésnél szokták mondani, hogy köszönöm a családomnak, munkatársaimnak ... Sokszor ez csak frázis. Itt azonban arról van szó, hogy én minimálisan tudom befolyásolni, hogy ilyen vélemény alakuljon ki cégünkről. Ezt valóban csupán csapatmunka során lehet elérni. Nekem ebben az a szerepem, hogy ha vita van a cégem és utas közt, akkor megpróbálok reális lenni és ha az utasnak a panasza, véleménye jogos, akkor azt reálisan bírálom el. Szerencsére nagyon ritkán kell utaspanasszal foglalkoznom. Sok cégnél erre külön ügyvédet foglalkoztatnak. Nekem a nem kevés munkám mellé bőven belefér az évi pár panasz elbírálása.
Ennyit a dicsekvésből. Most térjünk vissza a dolgos hétköznapokra.

Már 90 %-ban kész a tél-tavasz katalógus, mely 36 oldalas lesz. Lesznek benne európai és egzotikus ajánlatok is és az új ajánlat a FIT. Melyet magyarul a "Szervezet egyéni körutazás" címmel fordítottam le. Most nem akarok ennek mikéntjéről hosszan beszélni, majd ha kijött a katalógus, akkor fogok róla írni.
Szóval október első napjaiban már nyomni fogják a téli- tavaszi katalógusunkat.
Ha valaki szeretne kapni a tél-tavasz katalógusunkból, az október 2. hetétől hozzájuthat a partner irodákban, vagy akik kérik, azoknak közvetlenül is postázunk példányt. Aki a postázást szeretné, annak nincs más dolga, mint írni egy pár soros kérést az info@prokotravel.hu e-mail címre.

Be szerettem volna ide helyezni a címlapképet, de nem sikerült. Holnap megkérem a fiukat az irodában, hogy segítsenek. Ha valakit érdekel, hogy fog kinézni az új címlap és most nem látja a képet, akkor kérem nézzen vissza az oldalra 1-2 nap múlva.
Még egy személyes dolog. Szeptember végén viszek egy csoportot Madeirára. Viszek magammal laptopot és beszámolok az útról és teszek fel egy két szép képet is erről a szigetről.Ha valakit érdekel akkor követheti beszámolómat a blogomban.



2 megjegyzés:

  1. Tisztelt Igazgató Úr! Szívből gratulálok a kitüntető címhez, amelyet az iroda 100%-ban megérdemel. Ennek kapcsán szeretném elmondani a véleményemet az irodáról, amelyet a saját tapasztalataimra és más utasoktól hallott véleményekre alapozok. A Proko szerintem az ország első három legjobb irodája közé tartozik az európai utak tekintetében. Túlnyomó többségében nagyon jó vélemény alakult ki róla azok körében, akik utaztak vele, egy-két negatív hang mellett (pl nem minden szálloda olyan fényes, magas szintű, ahogy Igazgató Úr állítja, erre konkrét példák vannak, valamint többen emlegetik az árak drágulását) Én a magam részéről mindig, mindenhol terjesztem a Proko jó hírét annak érdekében, hogy mások is megtapasztalhassák , milyen az igazi jó körút, ennek kapcsán Gulyás Miklós által vezetett ,spanyol területre irányuló utakat szoktam elsősorban emlegetni, de mondhatnám az Ildikó által vezetett német területű utakat is, ezek életem legszebb élményei közé tartoznak. Amíg olyan vezetője van a Prokonak, mint az Igazgató Úr, akinek minden gondolata az iroda körül forog, amíg ilyen remek ingyenes transzferjeik vannak az ország minden
    részéről és ilyen csodálatos idegenvezetőik, nem kell félniük a jövőtől, mindig lesz utasuk. Még egyszer gratulálok és további sok sikert kívánok Pécsről Kellényiné

    VálaszTörlés
  2. GRATULÁLOK, maximálisan megérdemli az iroda!!!
    Szalai Kálmán, Budapest

    VálaszTörlés