2014. február 7., péntek

Elemzés

A hétvégén tartottunk ismét egy összejövetelt, melyen elemeztük az elmúlt év eredményeit. Grafikonok és táblázatok segítségével elemeztem a cég és fiókirodák eredményeit. Természetesen a központ teljesített legsikeresebben, melyben a saját szervezésű utak voltak a dominánsak. Ügynökölésben a makói iroda érte el a legjobb eredményeket. Nagyon jók voltak a budapesti iroda eredményei a szakmai utak szervezésében. Minden iroda  elmondta terveit a 2014-es évvel kapcsolatban is. 

nagy a figyelem


















Összegezve hatékony értekezletet tartottunk. Mellékelek néhány felvétel az összejövetelről. 

A kis csapat


















Irodánk részt vesz az Utazás kiállításon mely február 27 - március 02 közt lesz. Ildi is és én is végig kint leszünk, de annyival bővítjük a szakmai stábot, hogy szombaton és vasárnap kint lesznek azok az idegenvezetők, akik az utak többségét viszik. A PROKO TRAVEL köre-maileinkben részletesebben írunk erről. Még a kiállításnál maradva, van egy rossz hírem azok számára, akik abban bíznak, hogy ha ott jelentkeznek valamelyik utunkra, akkor majd ott nagyobb kedvezményt fognak kapni. Nem lesz így. Meg is indoklom, hogy miért. Azért mert nem akarom hogy rosszabb kondíciót kapjon az, aki januárban jelentkezik vmelyik utunkra, mint az aki csak márciusban. Ellenben lesz játék és más érdekesség is a standunknál mely (ha jól emlékszem) a 314-es stand lesz.

A női "csapat"


















Még mindig van néhány hely a biztosan induló két egzotikus utunkra, a  kubai valamint a Peru - Brazília útra. A Kuba március 24-én a Keresztül Dél-Amerikán út pedig április 8-án indul. Jöjjenek velünk valamelyik útra, élvezzék a nyarat télen is.
Még egy érdekességről számolok be. 95 %-ban megegyeztem a Neckermann Utazási Irodával, hogy kiadnak egy körutas katalógust, melyben 50 %-ban a mi útjaink fognak szerepelni, 50 %-ban pedig az 1000 Út utazási iroda orosz és egzotikus útjai szerepelnek. Szerintem nagy elismerés és megtiszteltetés, hogy egy ilyen komoly és nagy múltú iroda nevét adja útjainkhoz. Bízom benne, hogy méltóak leszünk rá. 

4 megjegyzés:

  1. Szerintem pedig a másik iroda lehet rá büszke, hogy a Proko Travel útjait közölheti. Eddigi tapasztalataim szerint az Önöké az egyik legmegbízhatóbb utazási iroda a legfelkészültebb idegenvezetőkkel.

    VálaszTörlés
  2. Neckermann katalógusban a Proko?! Erre Önöknek semmi szüksége nincs.

    VálaszTörlés
  3. Benelux körutazásra megyünk május 8-14-én. Erre az Utazás kiállításon már nem is tudnak jelentkezni - már most betelt... :-)))

    VálaszTörlés
  4. Válaszok:
    1. Köszönöm
    2. Minél több helyen jelenünk meg annál jobb.
    3. Igen . Az április 28-asra van még kb. 4-6 hely és az is tele

    VálaszTörlés