2014. szeptember 11., csütörtök

Hollandia és egyebek

Nyugodt könnyű utunk volt Hollandiába és Belgiumba. Luxemburgban kicsit esett az eső, egyébként végig kellemes 23-25 C volt a hőmérséklet. A csoport nagyon pontos és érdeklődő volt. 
Az irodában  elkezdünk a tél-tavasz katalógussal foglalkozni. Most az az időszak van, amikor összeállítjuk a programokat eldöntjük, hogy mikor indítjuk az utakat és elkezdjük lekérni a szállásokat. 
Az Adventet már eldöntöttük és előző bejegyzéseimben jeleztem is. Itt csupán az ár kialakítás van még hátra. Az is eldőlt, hogy december 29-én indítjuk a szilveszteri körutazásainkat (Róma, Párizs, Erdély, Prága-Drezda). 
A tavaszi egzotikus utak időpontjait még egyeztetjük a légitársasággal és a külföldi partnerrel. Az európai körutazások időpontjai is - úgy tűnik - eldőltek. Lesz 7 napos (Erdély, Róma, Párizs, Benelux) körutazás május 01- 7-ig. A négy napos körutazásoknak tavasszal 2 időpontja lesz: május 01-04-ig és május 22 - 25-ig. Várhatóan lesz Prága, Krakkó, Bécs, Vaskapu, Barokk paloták. Ildi tervezett egy staier túrázós programot májusra, az is benne lesz a katalógusban.
Szóval állítjuk össze a program szövegét. Hiába szinte ugyanaz a program mint eddig mindig átnézzük, a szöveget, hogy lehet e még tovább finomítani pontosítani. 
Terveink szerint október közepén fogjuk nyomni a katalógust és ezt követően terítjük az irodákba és küldjük azoknak, akik ezt jelzik felénk. 
Remélem ebben a katalógusban is lesz érdekes út az Önök számára.

3 megjegyzés:

  1. Igazgato Ur, Kerem tajekoztason minket minden okes Miklossal kapcsolatban? Sikeresek az utjai?

    Tisztelettel: Soma es a csajok

    VálaszTörlés
  2. Miklós most is úton van. Spanyolországba vitte utasainkat. Novemberben ő viszi (várhatóan) a Keresztül Dél-Amerikán utunkat is.

    VálaszTörlés