2013. január 3., csütörtök

BUÉK

Lezárult az év leghosszabb hizlalós időszaka. Nem tudom Önök hogy vannak vele, de 10 éve nyugodtan ehettem, amennyit akartam. Ha fel is jött néhány kiló egy kis sport, egy kis edzés és már vissza is mentem az eredeti súlyomra. Most... Kevesebbet eszem és mégis marad rajtam néhány kiló. Felfelé piszok gyorsan 1-2 nap alatt 2-3 kg is felszalad, lefelé pedig az 1-2 kg is vánszorogva szinte hetek alatt jön le (ha egyáltalán lejön). Nos ez idén sem volt másként. Most kezdem az első fogyós hetet, melytől  - 2 kg-ot várok (lehet, hogy feleslegesen).
Nálunk mindig úgy kezdődik az év, hogy az első munkanapon tartok egy eligazítást. Az elmúlt évre már nem nagyon térek ilyenkor vissza, inkább az előttünk álló feladatokat pontosítom, felelősöket határozok meg és határidőket  adok ki.
Az idei évi megbeszélés olyan szempontból még másabb volt, hogy több személycsere volt cégünknél, és még várható is. Cégünk egyik legrégebbi és fontos láncszeme Garai Saci anyai örömök előtt áll. Még egy hónapot dolgozik és utána szebb, és részben nehezebb feladat előtt áll.
Az Ő feladata volt a kongresszusok és egyéb pályázatok kikeresése, összeállítása és lebonyolítása. Nem lesz egyszerű a pótlása.
Hétfőn kezdjük a katalógus szerkesztését a grafikai stúdióban. Az on-line-os csapatunk kitalált egy új dizájnt. Ez vonatkozik a belső oldalakra és a a borítóra is. Kíváncsi leszek majd a véleményükre. Egyelőre néhány infó az új dizájnról. Elmarad a színátmenetes belsőoldal, más jellegű lesz az ár és időpontot tartalmazó  
 rész. Ha visszanézik az előző katalógusainkat, akkor egy sárga "kitűzőn" voltak az árak. Ez is változott.
Összességében az mondható el, hogy kevesebb színt használunk majd az oldalak kialakításánál. A két fő szín a cég 2 színe a lila és a narancssárga lesz. Többet egyelőre nem mondanék el. Egyrészt még csak tervek és nem véglegesek, másrészt legyen meglepetés.
Már tudom a 20 éves ünnepre milyen akciók lesznek. Lesz olyan amely az előfoglalásra serkent és lesz olyan, melyet az utazás során fognak megtudni utasaink. Erről sem szándékozok EGYELŐRE többet elárulni.
Véleményem szerint a jövő hét vége tájt, de legkésőbb az azt követő héten már a web oldalunkon olvashatóak lesznek a programok és az árak.A jelentkezéseket csak onnantól tudunk elfogadni, amikor a programok, legalább a web oldalunkon nyilvánosak lesznek. Ezért arra kérem Önöket; amíg nem látják a teljes programot, árral a web oldalon, addig ne hívják kollégáimat hogy tegyenek el helyet Önöknek. Ígérem jelezni fogom a nyitás, a foglalás kezdetét, minimum 1-2 nappal előtte a blogomban.
Már említettem, de ismét jelezném, hogy a facebook oldalunkon lehet szavazni a legjobb utasfotókra. Tekintsék meg és like-olják az Önöknek tetszőt.
Befejezésül de nem utolsó sorban kívánok kedves olvasóimnak és családjuknak egy nyugodt, békés, egészségben gazdag Új Esztendőt. Ha ebbe belefér egy PROKO-s út azt megköszönöm és annak nagyon fogok örülni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése