2010. június 8., kedd

Elkezdem

Tisztelt Olvasó !

Kollégáim többször mondták már, hogy miért nem írok blogot, melyben az idegenforgalommal és a céggel kapcsolatos dolgokról mondjak véleményt. Mostanra úgy éreztem, hogy megérett a gondolat is tett lesz belőle. Elkezdem a blogírást. Valamikor kisiskolás koromban írtam naplót, igaz rövid ideig. Azért hagytam abba, mert féltem, hogy valaki elolvassa gondolataimat. HÁÁÁT itt remélem minél többen fogják elolvasni és véleményezni.
Természetesen ilyenkor óhatatlan, hogy a szubjektivitás fontosabb szerepet kap az objektivitásnál. Kérem ezt mindenki nézze el. Senkit nem akarok megsérteni, még akkor sem, ha esetleg a véleményem más álláspontjához viszonyítva különböző.

2010. június 09.
Ma vizsgaelnök voltam egy szegedi intézmény vendéglátó szakmenedzseri vizsgáján.
Szegény vizsgázók a 7(!!) tételből álló írásbeli után most 4 tétel gyakorlati modulból feleltek.Nem tudom ki találta ki, ezt, de az biztos, hogy nem volt vizsgázó barát személy. A 4 tételt 2 x 30 perc alatt 1 x 45 perc alatt és 1x 90 perc alatt kellet kifejteni. Még nincs vége mert holnap még egy 120 perces gyakorlat következik. Na és természetesen holnap után a szóbeli, mely ha jól tudom 6 részből, magyarul feleletből áll. No mindenki gondolja meg, hogy Ő vagy család tagja jelentkezik-e ilyen OKI-s képzésre. Elvégezni nagyon nehéz, elhelyezkedni pedig szinte lehetetlen. No erről bővebben a késöbbiekben.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy írsz, kíváncsi leszek! A blog írás nem könnyű...olyan, mint a sportkommentátorság (a vb miatt nyilvánvalóan csak focis hasonlatokra tudok gondolni). Sportkommentátorról is azt gondolják: Nézi a meccset, azt' mondja amit lát, meg gondol...meg okoskodik...aztán ehhez képest az egész országban 1 kezem elég hogy meg tudjam számolni hány épkézláb kommentátor van... (sidenote: ifj.Knézy a Hollandok elleni vereségünknél úgy kommentált, ahogy már rég hallottam, nálam csillagos ötös volt! A VÉR NEM VÁLIK VÍZZÉ! )

    Szóval sok sikert, Apu!

    VálaszTörlés
  2. ÍRó emberként is izgalommal várom a bejegyzéseket, különösen, hogy azoknak olyana valóság a hátterük, ami engemmindig is érdekelt. Biztosan megtudok majd apró kulisszatitkokat, ami a pályán kívülről mindig sokkal érdekesebb - hogy a sportnál maradjunk. Szasza, jó fej az édesapja, ritka az ilyen igazán jó szakember, aki még üzletembernek, idegenvezetőnek és nagyszerű. SZóval, írásra föl!

    VálaszTörlés