2010. június 17., csütörtök

Foci VB

Megkezdődött ! Nos minden olvasó gondolom a foci VB-re gondol. Lehetne arra is gondolnom. Szerintem egyelőre gyengécske. Szinte nem látni kifejezetten jó csapatot. Talán még az argentinok. No mindegy majdcsak javul. Jelenleg azt látni szerintem, hogy nagyon kiegyenlített a mezőny és nagyon elhúztak hazánk aranylábú gyerekeitől ezek kondiiban és tudásban. Nem tudom, hány olvasó tudja, hogy testnevelő tanári végzettségem is és kézilabda szakedzői végzettségem is van. Nos egy kicsit értek a sporthoz. Én még a focihoz értek legkevésbé. Bár van helyettem jó néhány honfitárs aki ellenben piszkosul. Lásd bank - szalámi - foci- vörös bor. Ez is szinte azonos tudást igényel.
Nos akkor mi is kezdődött el. Nos a nyári szezonunk. Eddig tavaszi csöpögtetések 1-2-3 út ment el. Most azonban beindultunk. Ma 2 vasárnap 2 jövő héten 3 és még ez nem is a teljes üzemelés. 17 éve csinálom már a saját céget és előtte több évig az IBUSZ iroda vezetés, de minden szezon indítás izgalommal és feszültséggel tölt el. Felmerülhet a kérdés, hogy min izgulok. Nos azon, hogy ne legyen rendkívüli esemény. A mi szakmánk olyan, hogy minden befolyásolja munkánkat. Ha esik, ha meleg van, ha forgalmi dugó van, ha ünnep van, ha vulkán kitörés van, ha árfolyam változás van. Folytassam?? Felesleges. Szinte nincs olyan komoly esemény amely vagy közvetve vagy közvetlenül, de ne hatna ránk. No mára ennyi, majd írok a ma indult csoportokról.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon vártam a vb-t!! Ehhez képest elég csalódást keltő volt az 1. forduló. De valahogy, úgy érzem a Korea-Brazil meccsen valami megfordult...ahogy ez a néhány elnyomott, potenciális disszidens küzdött, az felemelő volt! Azóta jönnek a jó meccsek! USA, Svájc, Új-Zéland(!), Japán...ez tényleg világ sport!

    A szezonkezdet nekem azt jelenti, hogy egyre kevesebbet látom a szüleimet...meg persze fokozott az izgalmi hangulat itthon! Node, bízunk Istenben és szárazon tartjuk a puskaport (hamár az ország elázott...).

    VálaszTörlés