2011. június 6., hétfő

Garantált programok

Egy új dologgal fogjuk színesíteni „palettánkat" a garantált programokkal. Mit jelent az, hogy garantált program? Olyan szolgáltatást, mely minimum hetente (esetleg 2 hetente) legalább egyszer indul, akkor is, ha csak 1-2 fő igényli ezt a programot, de az idegenvezetés csak a helyszínen és a programok idejére van. Ezt jelenti a „garantált program”. Ennek hátránya, hogy ez 99%-ban NEM magyar nyelvű kísérést jelent. Az ilyen program olyannak való, aki szereti az önállóságot, de az adott terület látnivalóit azért idegenvezetővel szeretné megtekinteni, de a túrát nem csoporttal akarja végigcsinálni.
Ildivel mi például a dél-amerikai utunkat így csináltuk végig. 23 napos volt és a fő célja az volt, hogy bejárjuk az új desztinációt. A partnerrel közösen állítottuk össze az útvonalat, de az én alapelképzelésem volt a mérvadó. A reptereken mindig várt a transzfer. Jöttek a szállodánkhoz a városnézések alkalmával az idegenvezetők, de nem volt egy konkrét csoport, aki végig ugyanezt a programot csinálta volna mint mi.
Az ilyen kirándulást olyanoknak javaslom, akik legalább beszélgetés szinten tudnak angolul vagy németül, esetleg bizonyos országok tekintetében spanyolul vagy franciául, van tájékozódási képességük és szeretnek egyedül is „bóklászni” idegen helyeken. Az ilyen programok alakíthatóak egyéni ízlés szerint is. Ami szintén jó ezekben, hogy nincs konkrét időponthoz kötve. Szinte az év minden időszakában megvalósítható, természetesen a repülőgépek és a szállodák foglaltságának függvényében.
Nos ilyeneket készítünk elő. Rövidesen feltöltjük a már meglevőket a honlapunkra.

Más.Egy kis reklám: Indulni fog, de viszonylag kevés utas van a „Virágok és műemlékek” és az „Óceán mentén” c. júliusi utjainkra. Az első program Észak-Olaszország és Dél-Franciaország látnivalóit keresi fel (7 világörökség van az úton). A másik pedig Észak-Spanyolország és Portugáliát nézi meg. Fantasztikus látnivalókkal, 8 világörökséggel. Az elsőt Horváth Anikó a másodikat Gulyás Miklós kíséri. Szóval minden szempontból magas színvonalú út lesz. Ha még nem döntöttek nyaralásukról, jöjjenek el ezek közül valamelyikre. Biztos nem bánják meg!

3 megjegyzés:

  1. Kedves Igazgató Úr!

    Ezek különálló utak lesznek, vagy a meglévőkön belül lesz megszervezve?

    VálaszTörlés
  2. Arra gondoltam:
    Legyen ez a nap kicsit szebb, legyen ez a nap kicsit mas, Onnek es MI-n-den-ki-nek.

    VálaszTörlés
  3. Ezek külön rendszerben szervezendő utak lesznek. Valószínűleg a katalógusban is csak utalás lesz rájuk.

    VálaszTörlés