2011. június 15., szerda

Szilveszter és egyebek

Először az előző blog kérdéséről. A helyes válasz: Atlanti-óceán.
Az indok:
1. kép: San Sebastian – kagyló öböl.
2. kép: Porto – pályaudvar azulejo-i képekkel
3. kép: Coimbra – egyetem a Kecske-toronnyal
4. kép: Batalha gótikus kerengője
6. kép: Burgos gótikus katedrális.
Sorrendben is így szerepelnek az „Óceán mentén” című útunk programjában. Ebből következik a megfejtés:ATLANTI –ÓCEÁN. Tulajdonképpen a Pireneusi-félsziget vagy Ibériai-félsziget is elfogadható válasz lehet, talán azért nem, mert jeleztem, hogy lehet használni a PROKO TRAVEL katalógust. Portugália nem jó válasz, mert 2 kép spanyol látványosságot mutat.
No ennyit a képekről.

Szilveszter. Úgy tűnik kialakult a helyszín. Szlovénia – Bovec. Ahogy a hozzászólók írták, legyen hegyes, látványos helyszín. Én még hozzátettem, hogy ne legyen messze és szép legyen a szálloda. Így döntöttem (döntöttünk) Bovec mellett. A terv 3 éj – 4 nap.  December 29 – január 1-ig. A konkrét program és ár rövidesen elkészül. Önök lesznek az elsők, akik tudomást szereznek erről. Ez vonatkozik az árra is.

Szépen telnek az utak. Mint látják, van egy újdonság a blogban. Mindig egy aktuális ajánlatot lehet látni a szöveg melletti részben. Nem titkolom, nem az én kreativitásomat dicséri, hanem Krisztián kollegámét. Én ennyit azért nem értek a számítás technikához. Gondolom, sokan vagyunk ezzel is így. Nekem ugyanebbe a kategóriába tartozik a telefon is. Mindkettőnél a legszükségesebbeket ismerem és használom.

Ismét egy utat szeretnék ajánlani. Ha valaki szeret Ildivel utazni, szinte csak egy útjára van még hely augusztus végéig, de arra viszonylag több. Mindig az szokott lenni a probléma, hogy az Ő útjai nagyon hamar betelnek Az  út melyre van még hely a  "Hegyek között, völgyek között". (Katalógus 36. oldal), de a web oldalunkon is olvasható. Időpont július 14 -17.  Ha valakit érdekel az út akkor még tud rá jelentkezni. Különösen azoknak ajánlom, akik szeretik a szép hegyeket, kirándulásokat, túrázásokat. Szép szállodában, hegyekkel övezett településen –  mind a 3 éjszaka egy helyen  (prosiban még nem így szerepelt, de sikerült elintéznünk) lesz elhelyezve a csoport. Szóval természetkedvelők itt a jó lehetőség. Kirándulni sétálni  az osztrák Alpokban. Több szurdokot és Ausztria legmagasabb csúcsát a Grossglockner-t és a híres hegyi utat  a Grossglockner Hochalpenstrasse-t is megtekinthetik. 

4 megjegyzés:

  1. Kedves Igazgató Úr!
    Az idén is van fotópályázat? Működik az ott feltüntetett e-mail-cím? A honlapon lévő tájékoztatóban még a tavalyi dátumok szerepelnek...
    (sajnos a fájlküldő megváltoztatta szolgáltatásait, nem kapok visszajelzést a letöltésekről)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Igazgató Úr
    Egyes irodáknál van olyan ajánlat hogy az utasok repülővel mennek és busszal jönnek haza vagy forditva.Irna erről,hogy éri meg az irodának üres busszal hazajönni ha az utasok repülővel jönnek?
    Köszönöm

    VálaszTörlés
  3. Kedves Visszatérő és Leendő Utasok!
    A Prónay úr által ajánlott Hegyes-völgyes utat, mint tavalyi résztvevő, én is a figyelmükbe ajánlom. Csodaszép helyeken jártunk és nagyon tartalmas négy napot töltöttünk a sógoroknál. Szívem szerint ismét visszamennék, de a munkahelyi elfoglaltságaim miatt ez most nem fért bele. Na majd jövőre...
    Tisztelt Prónay Úr!
    Kérem írja meg azt is, mikortól lehet jelentkezni a szilveszteri szlovén útra. Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. Kedves Juhász Judit!
    Természetesen idén is van, fotó és videó pályázat is, az ezzel kapcsolatos leírást aktualizáltam.
    Kérem küldje meg újból a képeit (max. 10 db), mert a fájlletöltő csak 3 napig tárolja és már nem tudtam letölteni a képeket. A max. 10 db kép sima e-mailben is elküldhető a fotopalyazat@prokotravel.hu címre.
    Videó esetében pedig a videopalyazat@prokotravel.hu címre kérjük az e-maileket.
    Üdvözlettel: Túri Krisztián

    VálaszTörlés