2012. szeptember 23., vasárnap

Tél - tavasz

Nagy tempóban készítjük a tél-tavasz katalógusunkat. A címoldal tervezete már szinte kész. A beltartalom szerkesztés alatt van. Van olyan oldal, program amelyik már teljesen kész van, van olyan út, amellyel még "szkanderoznunk" kell a partnerrel, mert vagy a szállás nem jó számunkra, vagy a programot nem úgy akarja összerakni, ahogy mi szeretnénk. Október 2-re kaptunk nyomási napot a nyomdától, de szerintem ezt el kell halasztanunk október 8 körüli időpontra.






















A tartalmat tekintve : 32 oldal lesz. Elég összetett ajánlatokkal. Elején az adventi utak majd az erdélyi szilveszter szerepel.
Európai körútjaink közül a tavaszra több 3 napos körutat tervezünk (március 15-re és Pünkösdre fókuszálva.) Természetesen lesz tulipánvirágzásos hollandiai ajánlat. Újdonság a 3 napos milánói ajánlat, melyet egy Scala-i operaelőadással színesítünk meg (repülővel történik az utazás).
Lesz ezenkívül máltai és madeirai körutazás nyaralással kombinálva és lesz csak szállodai ajánlat nyaralósoknak Ciprusra, Máltára és Madeirára.
Az egzotikus ajánlatok közül lesznek már bevált programok és lesznek újdonságok is. Az amerikai földrészről megmarad a mexikói és a Peru - Brazília ajánlatunk. Átírjuk a Dél-Amerika legdélebbi részére szervezett utunkat és Argentína - Brazília (pici Dél-Chile) lesz az új ajánlat. Teljesen új lesz a Costa- Rica-i és a kubai ajánlat. Mindkettő körút a végén egy kis pihenéssel.
Ázsiában is terveztünk újdonságokat. Megmarad a Vietnam -Laosz-Kambodzsa  ajánlatunk. Kimarad India, Kína -ez utóbbi a hőmérséklet miatt (ott is nagyon hideg van télen). Ellenben csodás idő van Indonéziában és Singapore - Myanmar (volt Burma) területein. Ide szervezünk egy-egy körutat.
Gondoltunk a nyaralást és a búvárkodást kedvelőkre is. Nyaralós ajánlatokat készítettünk az Indiai-óceán két mesés szigetére (Seycelles és Maldív)  továbbá Balira is.
A búvárutak közül a szervezett búvárprogramokat Hurgadára (Egyiptom) és Balira indítjuk. Itt mindkét helyen lesz magyar nyelvű asszisztencia (segítség). A többi nyaralóhelyen nem lesz telepített magyar nyelvű idegenvezető. Mivel itt döntően nyaralásról van szó nem biztos, hogy komoly hátrány, hogy nincs magyarul beszélő idegenvezető.
Ezen a katalóguson dolgozunk most nagy elánnal a kolléganőkkel.
Terveink szerint október második hetében lesz kinyomtatott katalógus. A katalógusokat nem postázzuk utasoknak. Aki szeretne kérni annak természetesen küldünk, (ebben az esetben az info@prokotravel.hu e-mail címre kell írni egy igényt) ellenben az ajánlatok megtalálhatóak lesznek az interneten a proko-s web oldalon és a partner irodák polcain.
Remélem sokan lesznek olyanok, akik nemcsak nyáron, hanem télen is velünk utaznak.


3 megjegyzés:

  1. Tisztelt Igazgató Úr!

    Az új katalógus borítója gyönyörűen fest, évről-évre egyre szebbek. Viszont a narancssárga fejléc és a háttérkép határára egy diszkrét, elegáns, visszafogott színű vékony választóvonalat tudnék elképzelni. Vagy éppen a borítón domináns színek közül az egyik szín erélyesebb változatát.

    A beltartalom -mint mindig- tökéletes lesz! :)

    VálaszTörlés
  2. síutak lesznek???
    Nem egyéni utazással,hanem busszal, indululás,akkor és ekkor ellátás félpanió.
    jelszavam télen is:Vigyenek el,(a sípályára is)adják kezeme a szobakulcsot,síbéreletet,adjanak enni!!
    Ne kelljen kitakarítanom az apartmant

    VálaszTörlés
  3. 1. Kipróbáljuk javaslatát
    2. Nem tudunk olyan árral kijönni a piacra, hogy egy színvonalas szállodai (félpanziós) ajánlatot meg tudjunk hirdetni busszal. Ezért nem csinálunk ilyet. Cipész maradjon a kaptafánál...

    VálaszTörlés