2011. december 26., hétfő

Hosszú hétvégék

Elmaradtam egy régebbi ígéretemmel. Írtam, hogy jelezni fogom, hogy a tavaszi hosszú hétvégekre milyen utakat tervezünk. A tavaszi utak programja 95 %-ban megegyezik a 2011-es katalógusban leírtakkal. Ott meg lehet tekinteni. Annyit változtattunk csupán, hogy kicsit optimalizáltuk 1-2 útnál a napokon belüli programot, de a látnivalók maradtak. Pl. A prágai útnál jelezte az idegenvezető, hogy túl fárasztó a 2. nap, amikor egész nap Prága városnézés. Ezt a napot megosztottuk úgy, hogy délelőtt Vár délután Karlovy Vary és másnap délelőtt ismét Prága és este hajókirándulás. Így nem olyan fárasztó, mintha egész nap Prága lenne, majd másnap Karlovy Vary és du. Prágában szabadprogram.
Nos akkor .
Március 15 -18.
   Cseh világörökségek és a száztornyú Prága
   Kalandozás Dél-Lengyelországban
Április 28 - május 01.
   Cseh világörökségek és a száztornyú Prága
   Kalandozás Dél-Lengyelországban
   Barokk paloták és kastélyok
   Reneszánsz kultúra nyomában
   Tulipánok országa Hollandia IV. 28 - V. 4.
Május 24 -28.
   Alpok kincsei
   Bajor cseh ízelítő (átírva új címmel) új név:
     Császárvárosok és gyógyvizek nyomában
Május 25 - 28.
   Szlovénia csodái és a Plitvicei-tavak
   Cseh világörökségek és a száztornyú Prága
   Kalandozás Dél-Lengyelországban

Prága és Hollandia ára már látható a web oldalunkon. A többi még kalkulációra vár. Ebből következően most még csak erre a két útra lehet jelentkezni. A többire várhatóan január közepétől. Először a web oldalon lesz fent az összes út. Természetesen  Önöket fogom az elsők közt értesíteni erről. Addig sajnos nem tudunk senkinek helyet eltenni. Kérek egy kis türelmet.


6 megjegyzés:

  1. Ez mind nagyon szep, de jo lenne azt is tudni a tervek szerint ki "viszi" (vezeti) a kinai utat?

    VálaszTörlés
  2. Kedves Igazgató Úr! Szabad tudni, hogy a Császárvárosok és gyógyvizek nyomában út mennyiben változott a bajor- és cseh ízelítő úttól? Erről az útról tavaly sajnos lemaradtunk - a visszamondás miatt -, azonban idén ismét "megpályáznánk", így nagyon furdalja az oldalamat, hogy mi változott benne.

    VálaszTörlés
  3. Egyeske:
    Igazgato Ur kerem, ha nem akar ne valaszoljon.
    BUEK 2012! :)

    VálaszTörlés
  4. Két kérdés merült fel:
    1. Még nem tudom, de van egy magyarul beszélő lány aki kint él Pekingben. Amikor mi körbejártuk Pekinget Ő volt az idegenvezetőnk. Kifejezetten jó volt (pedig nekünk nem könnyű megfelelni.) Ő lesz a helyi kísérő- reméljük ráér. Lehet, hogy csak Ő lesz az id. vez, úgy, hogy Pesten feltesszük a csoportot a repülőre, kint Ő várja. Az is lehet, hogy itthonról is küldünk ki egyet és lesz melléje egy helyi is. Ez még képlékeny.
    2. Az első 3 nap maradt. A 4. nap kimarad Plzen és Nepomuk és helyette Marienbad lesz benne. Az utas vélemények alapján lett a változtatás. A végére megmaradt Hluboka Cesky Krumlov.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Igazgató Úr! Nagyon szépen köszönöm a Császárvárosok és gyógyvizek nyomában útra vonatkozóan feltett kérdésre adott válaszát. Üdvözlettel: V. Éva

    VálaszTörlés