2012. január 4., szerda

Címlap

Amikor elkezdtem a blogírást nem az volt a célom, hogy reklámkampányt indítsak a PROKO TRAVEL mellett. Miért? Azért, mert aki megtalálja és olvassa a blogot az úgyis szimpatizál  - valamilyen szinten - velünk. Őnekik felesleges dicsekedni, propaganda szöveget nyomni. 
Fő célom az volt, hogy elmondjam véleményemet néhány dologgal kapcsolatban és az, hogy kicsit betekintést adjak egy utazási iroda mindennapjaiba. Lássák, hogy milyen problémáink vannak, mivel küszködünk és milyen feladatokat kell megoldnunk. Mellette azért néhány uti beszámolóval színesítjük az oldalt. Most ismét egy kis belső információ.  Készítjük az új katalógust.. Keressük a legmegfelelőbb címlapot. Talán lassan meglesz. Mellékelek most 2 oldalt melyet úgy tűnik még nem végleges.


A középső kép már fix. A baloldali képek még változhatnak, ép úgy mint a betűszín. Valószínűleg az itt látható 2 közül egyik sem lesz. Milyen lesz ? Az eldől holnap vagy holnap után. Addig Önök is gondolkodhatnak, hogy milyet tudnának elképzelni.Jó tervezést. (A képre kattintva fel tudják nagyítani a fotót.)



8 megjegyzés:

  1. A sárga alapszínhez zöld betűt tudnék elképzelni,a fehér betű maradhat jobboldalt!Valójában a beltartalom a fontos,ami kiválónak ígérkezik az idén is.

    VálaszTörlés
  2. Már a mi családunk is izgatottan várja a katalógust, nálunk is van kinézett út, és az újdonságokra is nagyon kíváncsiak vagyunk. A "Nyaralás" szó fölötti képet kicserélném olyanra ami inkább Európára jellemző képet mutat. Szerintem az Önök irodája leginkább európai utakat kínál.

    VálaszTörlés
  3. Igen, nekem is ez a véleményem, mint a második megjegyzést írónak, a pálmafáról nem az Önök útjaira gondolok. Talán egy Spanyol tengerparti rész?????? Imádok túrázni, és könnyebb lesz a választás, ha meglátom a túracipő jelzést. Ez is nagyon jó ötlet volt.

    VálaszTörlés
  4. Az is igaz, hogy több európai tengerparti nyaralás is van a programok közt, de tényleg nem ez jut eszünkbe a Proko Travelről.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is a pálmafás fotó nem Önökhöz való.

    VálaszTörlés
  6. A kultúrás kép is ne belső fotó legyen, hanem külső mindenféleképpen.

    VálaszTörlés
  7. Pálmafás foto helyett jellemzőbb kép,kultúrás foto helyett külső kép legyen!

    VálaszTörlés
  8. Még mondja valaki, hogy nem veszem figyelembe az Önök véleményét.
    A blogomban mellékelem az új címlapot

    VálaszTörlés