2012. január 11., szerda

katalógus 3.

Eldőlt. Nálunk az irodában is megoszlottak a vélemények. Sőt a grafikai stúdióban is megkérdeztem a kollégákat. Ezek alapján eldőlt melyik kép lesz a címlapfotó. A válasz... No azt nem árulom el. Legyen ennyi meglepetés. (Szoros volt a verseny)
Jövő hét elejétől a PROKO irodákban már lehet jelentkezni az utakra. Hétfőn (legkésőbb kedden) fenn lesznek az időpontok és az utak a a web oldalon és a hét második felétől az ár is. Önöknek annyi könnyítés lesz, hogy amikortól fenn lesznek az utak (akár már ár nélkül is), akkor érdeklődhetnek bármelyik PROKO TRAVEL irodában az árakról és ha megfelel Önöknek, akkor onnantól már lehet jelentkezni az utakra. Aki partner irodánál szeretne foglalni annak január 23-ig várnia kell. Addigra fent lesz az összes ár is a weboldalon és akkortól a partner irodáknál is lehet jelentkezni. Miért van így? Azért mert hivatalosan ár nélkül nem szabad utat árulnunk és az árak közül néhány még mindig egyeztetés alatt van ezért Krisztián nem tudja feltölteni a web oldalra. A nyomtatást január 18-ra csúsztattuk. Ez azt jelenti, hogy legkésőbb jan 17-ig az összes árat be kell írnunk a grafikai stúdió szerkesztett oldalaiba. Ezt követően tudja Krisztián is lezárni a weboldal szerkesztését. Ehhez kell néhány nap neki. Ezért a január 23-át ígérem, de lehet, hogy előtte hétvégén is már látni lehet a komplett ajánlatot, de saját irodában már jövő hét legelejétől tudunk foglalni.
Aki kért katalógust, azoknak 26 -27-e tájt adjuk postára a katalógust. Ez azt jelenti, hogy ha valaki nem kapja meg legkésőbb február első napjaiban programfüzetünket, attól azt kérem vagy menjen be valamelyik irodánkba, vagy telefonáljon bármelyik PROKO irodába és mi postázzunk Önnek a 2012-es ajánlatainkat.
Egyébként most a 61. oldalnál tartunk a szerkesztésben. Mint említettem, 80 oldalas a katalógus. Szóval keddig kell összehozni a maradék 20 oldat. Szerintem sikerülni fog.
Ismét felhívnám figyelmüket a nagyon kedvező belföldi ajánlatainkra (www.likehungary.hu) és arra, hogy a tavaszi holland útra már lehet jelentkezni. Sőt épp ma kérdeztem a lányokat és mondták, hogy 25-en vannak már az úton. Ez azt jelenti, hogy 99 % hogy indul. Szóval akit érdekel a keukenhofi mesés tulipánkiállítás az SOS jelentkezzen, mert egyébként lemarad az útról.
A nyaraló irodák egyébként már többségiben kijöttek, vagy napjainkban jönnek ki ajánlataikkal. Ha valaki nem körutat szeretne idén (remélem kevés ilyen olvasó van), az egyre több fajta nyaraló katalógust  talál bármely utazási irodában. Körutas katalógus tekintetében - szokás szerint - az elsők közt fog a miénk megjelenni.
Annyit írtam mostanában a katalógusról, hogy ígérem legközelebb más témám lesz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése