2011. január 5., szerda

Lehet jelentkezni az utakra !

Megkezdjük! Várhatóan holnap csütörtök 12 órától a www.prokotravel.hu web oldalunkon rajta lesznek az idei utak. Valószínűleg a 69 útból csak 68, mert az Elba – Korzika – Szardínia utat még formáljuk. Új út és még nem kaptunk megfelelő áru ajánlatot. Ebben még kell pár kört futnunk.


Itt az interneten most csak saját utak lesznek feltéve. A 68-ból 16 új út lesz !!

A jelentkezés hogy történhet? Több mód is van :

- on-line

- személyesen a szegedi központi irodában

- személyesen bármelyik fiókirodánknál (Budapest, Békéscsaba, Kaposvár, Kiskunhalas, Makó)

- telefonon bármelyik irodánknál

- bármelyik partner irodánál (kérjék meg, hogy nyissa meg a web oldalunkat)

Fontos ! Várhatóan nagy lesz a telefonforgalma Szegednek. A meglévő 62/543-385; 543-386, 543-387, 543-388, 484-225 mellett az ügyeleti mobilt is hívhatják: 30 -2290-457. Ha Szegeden minden szám foglalt lenne, bátran és nyugodtan hívják az Önök számára szimpatikus bármelyik vidéki irodánkat. Telefonszámuk a web oldal felső részénél megtalálható. Ők ugyan azt a rendszert látják, mint mi itt Szegeden.

Ha valaki on-line szeretne jelentkezni azoknak annyit, hogy látni fogják, új web oldalunk van. Ugyanolyan egyszerű, vagy talán még egyszerűbb, mint volt, az azon keresztül történő jelentkezés. Jelentkezésre ezt a módot is választhatják.

Mindettől függetlenül, ha van idejük és a közelükben van PROKO iroda az a legjobb, ha oda mennek be, és személyesen teszik fel kérdéseiket és egyből be is foglalhatják útjukat.

Még annyit, hogy szeretnénk mindenkit megkérni, hogy ha nem személyesen jelentkezik valamelyik irodánál, hanem feladni fogja az előleget, akkor ha lehet, a 3 bankunk valamelyikében (Erste, Citi, Unicredit) közvetlenül fizesse be a pénzt és ne sárga csekken adja fel. Ez utóbbi lassabb és sok felesleges papírküldözgetést és költséget jelent. Szeretnénk az idén útjainkon is előtérbe helyezni a környezetvédelmet. Ez is ebbe a kategóriába tartozna. Bankszámlaszámainkról munkatársaink pontos információt adnak Önöknek.

Engem várhatóan nem fognak elérni az irodában, ugyanis reggeltől estig a grafikai stúdióban vagyok, rakjuk össze a szöveget és a képeket, szerkesztjük a nyomtatott prospektust.

Érdekes, de a katalógus és a weboldalkészítés csak a szöveg és az ár elkészültéig azonos. Utána külön szálon fut. Krisztián a két ünnep közötti időt is arra áldozta, hogy rakta össze az új web oldalt, hogy minél előbb Önök elé kerülhessenek az ajánlatok. Ime ez már elkészült.

A nyomdai formátum jövő hét végére lesz kész, és várhatóan jan. 17-én nyomják. Ezt követő 1 héten belül, akik kérték azoknak küldjük a nyomtatott katalógust. Lényeges tehát, hogy a jelentkezés nem akkortól, hanem már holnaptól lehetséges !!!

Jó tallózást és remélem sikerül találni valami szép utat.



Tudják a szlogenünket: „Ön is megérdemel egy kis pihenést!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése