2011. október 22., szombat

India bevezetés

Ma nagyon sikeresen befejeződött az Idegsebész konferencia, melyet közel 300 főnek szerveztünk. Rendesen el is fáradtam, pedig holnap indulunk Bencével Indiába. Első nap utazás, éjszaka a repülőn. Hajnalban érkezünk Mumbaiba a volt Bombai-ba. Itt több tárgyalásunk, megbeszélésünk lesz.Téma: indiaiak beutaztatása Magyarországra ill. Európába.
Utána Delhiben kezdjük az indiai programunkat, a magyarok kiutazása tekintetében járom körbe az "Arany háromszöget".
Ha tudok, minden nap írok beszámolót és mellékelek képeket.
Remélem fogok tudni érdekeseket írni és Önök követni fogják beszámolómat. Ha egy nap nem sikerülne írnom, másnap bepótolóm és írok a 2 napról.

2 megjegyzés:

  1. Már igy is tele van Európa indiai és pakisztáni turistákkal,főleg Svájcban és Ausztriában döbbentett meg milyen sokan vannak.
    És nem tudják használni az európai hoteleket,főleg az angol WC ismeretlen fogalom sokuk számára,az éttermi viselkedésükről nem is beszélve.
    Vannak hotelek amelyek inkább teltházat mondanak csak hogy megválogathassák a vendégkörüket.
    A Proko által használt innsbrucki szálloda is tele volt velük,úgy látszik egyes üzletemberek számára mindegy kitől jön a pénz,állitólag nincs szaga.

    VálaszTörlés
  2. Van igazsag abban amit On ir, de az is teny, hogy sokan vannak es akar akarjuk, akar nem, utaznak es egyre tobben utazni fognak. Valoban van meg mit tanulniuk az utazasi kulturaban. (Bocsanat a szallodai gepen nincs ekezet)

    VálaszTörlés