2010. augusztus 3., kedd

Segítsenek !

Segítséget kérek olvasóimtól! Egy utazási irodának az egyik legnehezebb feladata, hogy eldöntse, hogy miként állítsa össze ajánlatait. A véleménynyilvánító lapokon ezért kérdezünk rá, hogy hátha kapunk egy kis ötletet, hogy milyen új utat szervezzünk jövőre. Mi szeptemberben már elkezdjük összerakni a következő évet. Ehhez adjanak tanácsot. Vagy úgy, hogy voltak ott és biztos, hogy másnak is tetszene és nekünk nincs oda utunk, vagy úgy, hogy hova szeretnének menni, ahova nincs PROKO-s ajánlatunk. Azt is jelezhetik, hogy ha van partner ajánlat a katalógusban és azt szeretnék, hogy mi szervezzük ne valamelyik partnerünk. Nem tudom figyelték-e, de 53 -68. oldalig van a katalógusunkban a partner ajánlat. Alul mindig jelezzük, ha nem saját az ajánlat. Legközelebb beszélek arról, hogy miért van partner ajánlat a katalógusunkban. Most bátran javasoljanak. Hova vagy milyen jellegű utat szervezzünk. Ha valami újdonságra min. 30 javaslat jön (nem ugyan attól a személytől), akkor azt jövőre megszervezzük. Szóval vitassuk meg. Mi legyen 2011-ben?

14 megjegyzés:

  1. Kedves Prónay Gyula!

    Már háromszor utaztunk Önökkel a családdal és nagyon szeretjük az utakat. Az idén a férjemmel kerestünk olyan utat ami egy háromnapos hétvégén zajlik, munkánkból kifolyólag van hogy nyáron csak így érünk rá. Például szívesen elmentünk volna egy háromnapos útra Salzburgba. Útközben is vannak látnivalók, nincs messze és Salzburgban annyi mindent meg lehet nézni. Igaz, hogy több Proko-s útban is benne van Salzburg. Mástól is hallottam, hogy vonattal elmentek oda egy hosszú hétvégére, de útközben nem tudtak kiszállni megnézni ezt-azt.Ez az út ősszel is működne. Nekem ez jutott eszembe. Remélem adtam ötletet. Edit

    VálaszTörlés
  2. Kedves Gyula!

    Néhány ajánlat:
    - Cinque Terre (1 nap hajózással)és Toscana
    - Francia Pireneusok az Atlanti-óceántól a Földközi-tengerig
    - A Dordogne-folyó völgye: barlangok, kastélyok, kisvárosok
    - Dél-Anglia (Cornwall, Land's End, Wales)

    Mindegyikre szívesen elmennék, gyönyörű helyek, de kevéssé ismertek.

    Üdvözlettel: Grajczárné

    VálaszTörlés
  3. Kedves Igazgató Úr!
    Egyetértek az előző hozzászólóval, főleg ami Angliát illeti, az idén érdeklődtem is irodájukban az egyik Brit-szigetek út iránt, számomra akkor derült ki, hogy partnerajánlat.
    Amit ajánlanék még az a Magas-Tátra. Amióta 2004-ben a vihar volt, sajnos az utazási irodák mellőzik ezt a területet. A párommal 3x voltunk azóta ! 8-10 napra és gyönyörű. 1200 méter felett túrázás közben semmit nem lehet észrevenni a vihar nyomaiból (egyébként is begyógyulóban van). A látnivalók és a túristaútvonalak csodálatosak. 2008 óta a Csorba-tavat (1350 méter magasan fekszik) nem csak körülsétálni lehet, de csónakkal is fel lehet fedezni. Ótátrafüredről egy vadonatúj siklóval lehet felmenni a vízesésekhez, onnan rövid, nem megerőltető túrával rengeteg vízesést meg lehet tekinteni. Tátralomnicról a Kőpataki tóhoz kabinos felvonóval lehet feljutni 1750 méter magasra, gyönyörű rálátás a Lomnici csúcsra (is). Onnan tovább Lomnici-nyeregre fel is lehet menni libegővel (2190 m) Felejthetetlen kilátás. A Lengyelországban fekvő Morskie Oko tó és Zakopane a Gubalowka heggyel szintén megér egy napot. Túrázó kedvűeknek, jó levegőre vágyóknak, hegyimádóknak ajánlott.
    Flintáné

    VálaszTörlés
  4. Örömmel vettem,hogy jövőre lesz 3 napos Bécs,ráadásul Ildivel és nem is adventkor.
    Én hosszabb időre is elmennék és csak Bécsbe.
    AZonkívül:tavaly volt Montenegro,de idén nincs,pedig jó lenne.
    AZonkívül:Sajnálom, hogy októberben már lehúzzák a redőnyt. Én inkább olyankor mennék a tengerhez.
    Pl:Szicíliába EMillel,októberben ideális lenne.

    VálaszTörlés
  5. Kedves Igazgató úr!
    Örömmel olvasom bejegyzéseit,hiszen a ''kulisszatitkok''mindenkit érdekelnek.Az én javaslatom Toszkána és Cinque Terre vagy Korzika és Szardinia de több természeti látnivalóval.
    Üdvözlettel Fruzsina

    VálaszTörlés
  6. Kedves Igazgató Úr!
    Én szívesen megnézném Svájcban St. Gallent, a környékén vannak utak, de ezt a várost nem érintik.
    Ezen kívül Ausztriába csak 4 napos turnusok mennek, én szívesen mennék 6-8 napos útra, pl egy kibővített "Hegyek között, völgyek között" utazásra.
    Jó ötletnek tartom a 3 (vagy több) napos bécsi utat is, vagy olyan körutazást, amelyiknek van olyan napja, ahol 1 nap csak 1 városról szól, akár Ausztriában, akár Svájcban.
    Üdvözlettel,
    J. Judit

    VálaszTörlés
  7. Kedves Igazgató Úr!

    A Lengyel körutat megszervezhetnék Önök, hogy ne legyen partnerút. Ahogy elnézem a szabad helyeket, a Proko-nak nem gond megtölteni az utakat.Minden jót kívánok!

    VálaszTörlés
  8. Tisztelt igazgató úr!
    Én is javasolnám a Korzika, Szardinia utat saját szervezésben, mivel nagyon úgynéz ki, hogy a szervező utazási iroda idén lemondja és így hiába fizettem be az utat itthon kell maradnom.
    Sok sikert a további szervezéshez.

    VálaszTörlés
  9. Tisztelt Igazgató úr!
    Hasonló javaslatokat láttam a bejegyzésekben, én is szívesen vennék részt olyan utazáson, ahol egy-egy várost, vagy környéket részletesebben láthatnánk, több időt töltenénk egy-egy helyen.
    Szeretnék eljutni Zakopanéba, Krakkóba, de nem télen, mert utálom a telet. Itthon is.:-(
    Talán jövőre sikerül, Önökkel szeretnék menni

    VálaszTörlés
  10. Kedves Igazgató Úr!

    Én is úgy látom és egyet is értek azokkal a megjegyzésekkel, hogy legyen olyan, hogy 1 nap 1 város, vagy legalábbis több idő jusson egy helyre.

    VálaszTörlés
  11. Kedves Gyula!
    Az idén először találkoztam olyan desztinációval, amely Bulgáriát teljesen bemutatná, nemcsak a tengerpartját. Ráadásul egy szegedi iroda prospektusában. Még februárban jelentkeztünk a szeptemberi időpontra, és meglepetésemre most közölték, hogy nem indul az út. Nagy csalódás volt ez nekem, de eszembe jutott, hogy önökkel még sosem jártunk így.
    Ezért javasolnám jövőre egy nagy bulgáriai körút szervezését. Talán Önökkel eljutnánk!
    Üdvözlettel: Grajczárné

    VálaszTörlés
  12. Tisztelt Igazgató Úr !

    Igazán remek útjaik mellé az én ötletem egy hosszabb ausztriai út lenne...Oly szép és barátságos ország, hogy 3-4 nap kevés ...talán 5-6 nap már elég jól hangzik, és akkor nem kellenne végigtrappolni a városokon, hanem lazábbra lehetne venni az utat :-)

    Üdvözlettel :

    Darida János

    VálaszTörlés
  13. Tisztelt Igazgató Úr!

    Javaslom, hogy a Rimini nyaraláson alapuló "Napsütötte Itália" program a legjobb nyári időszakban, július közepétől augusztus közepéig is legyen megszervezve, legalább két időpontban.
    Ugyancsak kellemes lenne egy saját szervezésű görög körút tengerparti üdüléssel kombinálva, szintén főszezonban. És persze minden esetben megtartva azt a jó szokásukat, hogy nincs éjszakai buszon alvás, esténként jól esik a tranzitszállás. Ha ez nem így lenne, már nem vállalkoznánk fárasztó autóbuszos utazásra.

    VálaszTörlés