2011. április 5., kedd

Új játék

Egy érdekes dologról számolok be. Egy általam nagyra becsült utazási szakember mesélte, hogy a média a Japánba történő utazások felfüggesztése után "bepróbálkozott" náluk, mondván, hogy nem szerveznének-e neki utat a területre, mert érdekli őt a katasztrófa helyszíne. Természetesen elhárították a kérést - ja azt elfelejtettem mondani - hogy az illető hamis adatokat adott meg magáról. Miért mesélem mindezt? Azért, mert ez is mutatja, hogy még mindig keresnek "fogást" az utazási irodákon. Jó volna ha elhinné a média is. Nem csupa gazember ül az utazási irodák pultjai ill. vezetői asztala mögött. Bocsánat, de ez kikívánkozott belőlem.

A játék előtt egy jó hír: A Szlovénia út létszáma is már indulóképes. Magyarul minden májusi utunk indul. Van még szinte minden útra hely, lehet rájuk jelentkezni, de nyugodt lehet mindenki májusi útjaink biztos indulnak.

Új játékot hoztam. A játék neve: Mazsolák. A játék lényege. Mutatok pár képet egy PROKO TRAVEL útról. Most rafinált leszek. Nem könnyen felismerhető képet mutatok be először. Mazsolázunk az út látnivalóiból. Mindig tartozik egy kérdés is ehhez. A kérdés valamilyen asszociációval utal az útra is. A feladat NEM A LÁTNIVALÓK ill. AZ ÚT MEGNEVEZÉSE, hanem a kérdésre adott helyes válasz. Nagyon kérek mindenkit csak a választ adja meg és indoklás sem kell.  Ne rontsuk el a másik játékát. Na akkor jöjjenek a képek:
1. kép


2. kép:

3. kép: 

Most jön a kérdésem: Melyik színre gondoltam?
Ha valaki nem tudja a választ, nem kell elkeseredni, szándékosan először nehéz képeket tettem fel. A héten lesznek új képek, ugyanerre az útra utalva, melyek könnyítenek a megoldást illetően. Addig is jó gondolkodást és ne felejtsék csak egy színt kérek válaszként!! Semmi magyarázatot!

6 megjegyzés: